Înregistrarea / Lichidarea Întreprindere

Înregistrarea / Lichidarea Întreprindere

Înființarea unei firme în Republica Moldova este o procedură, care poate fi finalizată în termen de patru ore sau până la cinci zile, în funcţie de fondurile disponibile. Înainte de înregistrarea reală a firmei, este nevoie de o adresa juridică. Noi oferim adresa juridica în sectorul Buiucani și sectorul Rîșcanovca.

Echipa CECO cunoaste toate detaliile importante în procesul de fondare a companiei. Cu atenție sporită, formăm pachetul complet de documente necesare pentru a iniția activitatea de întreprinzător în Republica Moldova sau in cazurile cind: - Administratorul a decis să schimbe adresa juridică (sediul) companiei? - Asociații au decis să modifice mărimea capitalului social? - Administratorul a demisionat? - Doriți să vindeți sau să faceți donația unei părți din cota de participare în capitalul social?

Echipa noastra operează aceste modificări în documentele de constituire a firmei si asistam personal Administratorul la Agentia Servicii Publice.

Spre deosebire de procedura înregistrării unei întreprinderi care, poate fi efectuată în regim de urgenţă, procedura de lichidare a unei întreprinderi este una îndelungată, complexă şi durează de la 2 pînă la 6/8 luni.

Societate cu răspundere limitată (SRL)
Societate pe acţiuni (SA)
Asociația de coproprietari în condominiu (ACC)
Întreprindere individuală (II)
Cooperativă de producţie (CP)
Cooperativă de întreprinzător (CI)